Trond Linnerud tar over som hovedtrener etter Umar Malik

Da kan vi endelig annonsere vår nye hovedtrener for 2020-sesongen. Trond vil ta over ansvaret etter Umar Malik. Det siste brikkene falt på plass denne uka da Jon Harald Bakkelund sa ja til å tre inn i rollen som assistenttrener. På bildet ser du Trond avbildet med en av våre mest trofaste supportere, Jan Harald Pedersen.

Da er det endelig klart at Trond Linnerud tar over som hodedtrener etter Umar Malik. Trond har alltid vært førstevalget vårt, og vi er meget godt fornøyd med at han har takket ja til jobben. Han har hele tiden sagt seg interessert, men var avhengig av en assistent som kunne bistå.

Dette løste vi i forrige uke, da Jon Harald Bakkelund sa ja til å ta jobben. Trond og Jon Harald kjenner hverandre godt, og vi er sikre på at våre gutter er i de beste hender. De har trent 98-årgangen sammen, og Jon Harald var vår fysiske trener i 2019-sesongen.

Trond trente laget i 2016, da var Michael Urrang med som spillende assistenttrener. Den sesongen burde alle med et hjerte for kolbufotballen huske ekstra godt, da vi ble seriemestre.

Vi ønsker Trond og Jon Harald lykke til med jobben i den kommende fotballsesongen.

Samtidig vil vi takke Umar for den jobben han har gjort for oss, og ønsker han masse lykke til med nye oppgaver i Raufoss. Vi er helt sikre på at Umar kommer til å huske sin tid som trener i Kolbu/KK fotball.

Samtidig ønsker vi alle våre følgere en riktig god jul og ett godt nytt fotballår.