Uavgjort mot Faaberg Fotball i generalprøven

Den siste testen før seriepremieren borte mot Nordre Land neste lørdag endte uavgjort mot Faaberg på Jorekstad.

Faaberg
1 1
Kolbu/KK

Målscorere:

Sindre Pedersen (straffe)

Det var et noe skadeskutt Kolbu-lag som reiste til Jorekstad for å møte Faaberg til siste treningskamp før det hele braker løs neste helg. Med mye skader hadde vi kun 2 mann med oss på reservebenken, men gutta som dro på tur skulle likevel bite godt fra seg.

Hele den første omgangen er jevnspilt, og mye skjer rundt midten med mange dueller som igjen resulterte i en hel del frispark og innkast. Sagt med andre ord, ingen videre underholdene eller velspilt omgang fra noen av lagene. Faaberg skaper en del farligheter ved å komme rundt på sin venstreside etter at vi havner i undertall ved flere anledninger, men midtstopperne bakerst gjør en god jobb i boksen og klarerer unna det som kommer av innlegg.

Motsatt vei skaper vi ikke all verden, såpass ærlige skal vi være. Til det er vi litt for unøyaktige på den siste 3-delen av banen, og ofte blir den avgjørende pasningen i overkant upresis. Likevel er det vi som scorer omgangens eneste mål i det Sindre blir feid ned alene gjennom mot vertenes keeper. Straffen tar han selv, hardt nede i burvokters høyre hjørne til 0-1.

I den andre omgangen får Faaberg sin utlikning etter kun 4-5 minutter spill, og kampen sett totalt sett så var det ikke noe å si på at de fikk sin scoring. Resten av omgangen er dårlig fra begge lag, men riktig nok med et lite overtak til vertene. Kampen ebber ut med 1-1, på det vi må kunne sies å være en heller dårlig prestasjon av oss selv.

Alle vet heldigvis hva en dårlig generalprøve betyr? Jo, en god premiere! Så vi satser på at dette var kampen vi trengte for å justere oss inn mot første seriekamp mot Nordre Land til helgen. Det er en kamp vi både ønsker og skal vinne, men på Brovold er det aldri noen lag som har fått noe gratis. Vi vet med andre ord at innsats og spilleglede er det som gjelder, og dette skal vi arbeide mot den siste uka på treningsfeltet.

Vi takker Faaberg for kampen, og ønsker dem lykke til med sin sesong i den andre avdelingen av 4.divisjon Innlandet.