Uavgjort i den første treningskampen

Treningskamper i januar byr ofte på kuldegrader. Det var det også på Gjelleråsen denne januardagen. Hele 13 blå viste gradestokken i det dommeren blåste i gang kampen. Vi stilte en 14 mannstropp i Umar sin første kamp.

Gjelleråsen
1 1
Kolbu/KK

Vi møter et godt ungt Gjelleråsen lag som gir oss noen utfordringer defensivt med litt store avstander og lite aggressivitet i presset. Offensivt så slurver vi litt for mye med ballen gjennom første omgangen. Men, allerede etter 3 minutter så kommer scoringen plutselig når Simen leste spillet godt, hvor han tok med seg ballen utover siden og fyrte av fra ca 20 meter og satte den bak keeper. Gjelleråsen skaper noen små sjanser i mot oss, men Lars Møllerhagen står godt plassert, og rydder unna. Scoringen i mot kommer på en corner variant, hvor vi ikke følger med og motstanderen får stå helt alene å sette ballen i mål.

2.omgang så er vi ganske solide, vi får justert presset vårt og er aggressive. Det fører til at Gjelleråsen får dårlig tid med ballen og gjør feil. Offensivt så er vi mye mer nøyaktig og spiller oss fint fremover på banen. Vi gjør mange gode valg med ballen, og er langt mer rolige enn i første omgang. Presset sørger for at Gjelleråsen blir spilt lave i mange situasjoner, men presisjonen mangler litt på den siste 1/3 delen i dag.

Alt i alt en god kamp hvor det er mye positivt å ta med videre og samtidig får vi et bilde på hva som må jobbes med frem til sesongstart.

Takker også vårt trofaste publikum som tok turen denne dagen.
-Umar