Uavgjort i generalprøven mot Trysil FK

Med sine 3 mål (2 på straffer) ble Sindre H. Pedersen dagens spiller i generalprøven mot Trysil FK. Trysil har ett nytt spennende mannskap på gang. Dette ble en fin gjennomkjøring får våre gutter fram til seriestart mot Løten på lørdag.

Kolbu/KK
4 4
Trysil FK.

Målscorere:

Petter Tallerud Bakkelund
Sindre Haugli Pedersen 3

Siste treningskamp før alvoret ENDELIG settes i gang på lørdag. Nå møtte vi ett spennende og nytt Trysil FK.

Kampen mot Trysil FK startet meget bra vi scorer på vårt første angrep etter kun 25 sekunder ved Petter. Trysil kommer seg fort tilbake i kampen etter vår scoring, og allerede etter 9 minutters spill er vi like langt. 1-1. Kampen setter seg litt mer etter den hektiske starten. Det bølger frem og tilbake, ett lite overtak til Trysil FK, men vi står godt i mot defensivt og slipper dem ikke til noen farlige sjanser, samtidig gjør vi mye bra offensivt med ballen. Trysil har mer ball utover i omgangen. De kommer seg enkelt forbi flere ganger, men vi greier å rydde unna. Like før pause kommer vi på en kontring hvor Sindre drar seg forbi fint motstanderen og legger ballen over keeper. Ett meget flott og effektivt angrep.

I 2.omgang blir vi litt for passive i presset og lar Trysil komme med flere angrep i mot oss. Vi står ikke like godt sammen og slipper dem enkelt i gjennom.

Vi har den verste perioden i kampen på 4 minutter hvor vi slipper inn 3 enkle mål, og plutselig står det 4-2 til Trysil. Etter denne perioden så henter vi oss inn, og får også en straffe da Simen blir felt innenfor 16 meteren. Sindre setter denne sikkert i mål. 4-3. Vi fortsetter etter scoringen og tørr å spille mer ball. Vi blir også belønnet med en ny straffe. Sindre setter også denne sikkert i mål. Dette er Sindre`s 3 mål i kampen. 4-4. Dette blir også sluttresultatet. En god treningskamp å få for vår del før seriestarten på lørdag mot Løten. Noen små justeringer som skal terpes inn til uka før vi reiser på andre siden av Mjøsa på lørdag.

Takk til supportere for god stemning og vel møtt på lørdag mot Løten.

Mvh Umar & Trond.