Uavgjort mot FK Gjøvik-Lyn

Arkivbilde fra OA, målscorer Simen Engelien i midten

Arkivbilde fra OA, målscorer Simen Engelien i midten. Foto: Arvid Holmlund

A-laget spilte fredag kveld siste treningskamp før NM-kvalikken mot Redalen 25.mars. Kveldens motstander på Lena kunstgressbane var FK Gjøvik-Lyn, et lag vi også kommer til å møte igjen i serien.

Etter å ha kommet dårlig i gang de siste to treningskampene mot forholdsvis Fuvo og Moelven, var en av nøkkeloppgavene før dagens kamp å være påskrudd fra første spilleminutt. Dette lykkes vi noe bedre med, men nok en gang skulle vi likevel havne under etter et langskudd fra bortelaget som flakket veldig og satte Tor-O fullstendig ut av spill. Vi hever oss utover i omgangen og skaper mange store sjanser, spesielt på kontringer. Like før pause lykkes vi med et høyt press som stresser Gjøvik-Lyn til å gjøre feil i bakre rekker. Simen Engelien lukter hva som er i ferd med å skje og setter sikkert inn utligningen.

Den andre omgangen fortsetter litt som første. FK Gjøvik-Lyn triller mye ball, noe vi også var forberedt på, men bortelaget virker planløse og skaper så godt som ingenting. For vår egen del ligger vi samlet i presset og setter fart fremover når muligheten byr seg. Vi skaper en del store sjanser også i denne omgangen, blant annet har Simen Sønsteby et skudd i tverrliggeren. Bortelaget spiller seg også til en stor sjanse like før kampslutt, men Tor-O redder mesterlig.

Sluttresultat 1-1 i det som må kunne sies å være et helt rettferdig resultat i en spennende treningskamp med mange tøffe dueller og høy intensitet. Vi takker FK Gjøvik-Lyn for kampen og ønsker de lykke til med sesongen i både 2 og 3.divisjon.