Uavgjort mot Furnes i en spennende kamp på Gaalaasbana

Det ble som vi sa på forhånd en vanskelig bortekamp mot ett hardtkjempende Furnes. Men, ett poeng er bedre enn tap. Vi hadde de største sjansene med en i metallet, og en kjemperedning av Furnes keeper. Kan ikke huske forrige gang vi spilte 0-0. Nå skal vi jobbe godt for å være klare mot Flisa på KK Lørdag.

Kolbu/KK
0 0
Furnes

Laget:

Lars Møllerhagen, Tor O. Lillereiten, Simen Stensrud, Tov Magne Dyste, Håvard G. Myhre, Simen Stensrud, Sivert T. Bakkelund, Kristian Bjørnerud, Stian R. Hallingstad, Ismail Lawko, Simen Engelien, Håvard Fredrikstad, Thore Viste Ullstein, Jonatan Ottosen, Pål Jørgen U. Slåttsveen, Henrik G. Myhre

 

 

Etter 14-2 i målforskjell på de siste to og 6 poeng ble det stopp for både mål og 3 poeng mot Furnes på borte.

Kampen starter med ballen som flyr i begge retninger uten at noen av lagene skaper noe som helst. Begge lag ligger godt defensivt, og kjemper tøft i duellspillet. Vi er direkte i spillestilen uten å lykkes helt med å komme igjennom bakre fireren til Furnes. For vår del sleit vi litt med å komme igang med spillet på kunstgresset til Furnes, etter å ha spilt de siste kampene på gress.Furnes får noen små mulighet på dødballer, men vi står godt i mot med Lars Møllerhagen som står trygt i mål sammen med en bakre firer som klarer ballene ut fra farlige områder. Vi får etterhvert slått litt hull på forsvaret til Furnes, og kommer til noen små muligheter uten å lykkes.

Snaut 10 minutter før 1.omgang er over, så drar Simen Engelien seg i gjennom på siden, og legger inn til Kristian Bjørnerud som er under press. Furnes spilleren setter ballen i eget mål, men linjemannen vinker av for offside. Veldig tvilsomt! Vi går inn med 0-0 til pause. Og blir enige om å ta det mer med ro når vi har ballen og i tillegg være tålmodige når vi angriper.

2.omgang starter veldig godt for vår del, vi kommer oss til tider igjennom men får ikke truet foran målet til Furnes godt nok. Vi står veldig godt i mot når Furnes angriper, som er aldri farlige mot oss. Med høyt engasjement både på og utenfor banen, blir vi veldig stresset på banen. Gjør mye rare valg som gjør at vi ikke får truet målet til Furnes godt nok.

Vi får ett par skudd på mål som er helt ufarlige. Ca. 15 minutter før slutt får vi tidenes mulighet til å gå opp i ledelsen, men ballen treffer tverrliggeren. De siste minuttene er det bare ett lag på banen som angriper, men vi er for udyktige på siste 1/3 del som gjør at kampen ender 0-0.

Jonatan får sin debut og gjør ett godt innhopp

Jonatan Ottosen fikk sin debut mot Furnes, som hadde et godt innhopp. Vi må også ta med oss at vi står veldig godt defensivt gjennom 90 minutter, men er ikke dyktige nok på siste 1/3 delen som gjør at vi tar med oss ett poeng tilbake til Kolbu.

Nå venter en ny treningsuke og vi skal ta imot Flisa på lørdag. Vi håper det er like god stemning fra supporterne som på kampen mot Furnes, der var vi klart i overtall!

Kloke ord på Gaalaasbana.

Så stor takk til våre lojale supportere, forhåpentligvis så kan vi levere en god fotballkamp for våre supportere neste kamp. Må også berømme det flotte anlegget Furnes Fotball har. Her var det meget ryddig og fint. Takk for besøket.

Trenerteamet tildels mellomfornøyde etter kampen

Mvh Trenerteamet Kolbu/

Vi takker Ringsaker Blad for flotte bilder, mulig det kommer noen flere etterhvert. De av dere som har abonnement på Ringsaker Blad kan lese referat her:

https://www.ringsaker-blad.no/sport/furnes-fotball/fotball/reddet-svart-viktig-poeng-for-furnes-spille-5-divisjon-gjor-jeg-ikke/s/5-79-239605