Uavgjort (som vanlig) i treningskamp mot Redalen

Lørdag tok vi turen til Vardals Idrettspark for å måle våre krefter mot Redalen. Nesten som vanlig ble det uavgjort denne fine vårdagen.

Redalen
1 1
Kolbu/KK

Målscorere:

Emil Bakkelund

Kampen mot Redalen starter litt som forventet. Vi har en del ball, men skaper ikke mye. I tillegg er vi litt forsiktige og usikre med ballen i laget. Defensivt ligger vi godt gjennom hele kampen. I første omgang så lykkes ikke vi med det høye presset, men får ikke så mange sjanser i mot. Scoringen i mot kommer etter et innlegg.

I 2.omgangen er vi mye bedre, som vi har vært store deler av oppkjøringen også. Vi er mer trygge med ball og ballen rullere fortere. Vi skaper noen sjanser på kontringer, Redalen skaper nesten ingenting i 2.omgang, men står godt i mot defensivt. Målet vårt kommer etter en kontring, hvor det går veldig raskt. Emil Bakkelund tar et kjempeløp fra egen halvdel og ender opp i motsatt boks, og header enkelt inn etter et fantastisk innlegg. Vi får også flere kontringer på slutten, men er ikke presise nok på siste 1/3 delen noe som gjør at vi ikke blir farlig foran mål. En helt ok kamp fra vår side.

Nå er det Trysil FK mandag 22.april før vi sparker igang sesongen lørdag 27.april mot Løten.

Vi takker Redalen for kampen og ønsker dem lykke til videre i sesongen.

Takk til supportere for oppmøte til kamp, vi sees mandag 22.april kl. 1400 på Lena.

Mvh Umar & Jon Harald