Aleksander Bakken Tveter Lunner FK

Under lupen: Lunner FK

underlupen_illustrasjon

I andre runde av vår spalte “Under lupen” skal vi nå forflytte oss sørover i fylket, nærmere bestemt til Lunner kommune og laget Lunner FK.

Om klubben:
lunner_logoLunner FK ble stiftet 8. januar 2008 og forløperen for klubben var et flerårig formalisert samarbeid mellom fotballgruppene i NOIL, Grindvoll og Lunner IL Fotball.

Klubben holder til i den nordre delen av Lunner kommune, og er en breddeklubb der målet er å hele tiden ha et bredt tilbud til alle mellom 6 år og senior.

Klubben har i dag ca. 400 aktive medlemmer i alder fra 5 år til seniorfotball. De har lag som deltar i seriespill i regi av Indre Østland Fotballkrets i de aller fleste årsklasser. I tillegg er klubben stolte av å ha breddetilbud til de som ikke ønsker å satse så mye eller ønsker å spille kamper mens om synes det er gøy å spille fotball.


Vi har som sist tatt en prat med klubbens trener, Roger Tvenge, for å få litt oppdatert informasjon om årets lag.

Hvordan ser troppen og vintersesongen ut så langt?
Vi har en stall på 21 spillere, hvor stort sett alle er lokale spillere. På vinteren har vi gode treningsforhold på Jevnaker, mens vi holder ellers til på Frøystad kunstgress. Som klubb har vi ikke noe ambisjoner om opprykk, men håper å gjøre en minst like god sesong som i fjor da vi ble nummer 6 i 4.divisjon.

Når det gjelder spillerstallen for 2016 er denne rimelig lik som 2015 sesongen uten nevneverdige utskiftninger. Noen signeringer er likevel gjort, og av nye spillere inn har vi hentet Bjørn Theodor Torp Brørby og Aleksander Bakken Tveter (sistnevnte kanskje kjent for enkelte da han spilte fjorårssesongen for våre naboer i Raufoss, admin). Av spillere som ikke er med videre fra i fjor har vi mistet Thomas Trehjørningen.

Vi takker Roger for praten og ser frem til spennende kamper mot Lunner FK den kommende sesongen!

Aleksander Bakken Tveter Lunner FK

Aleksander Bakken Tveter gir seg etter en sesong i Raufoss og har nå signert for Lunner FK. En offensiv og målfarlig spiller som vel må kunne sies å være et skikkelig varp av Lunner! FOTO: Ringerikes Blad