Kolbu/KK nettsider

Velkommen til våre nye nettsider

Kolbu/KK nettsider

Etter å ha kommunisert med gamle og utdaterte nettsider de siste årene, kan vi i dag med glede ønske dere alle velkomne til våre nye og moderne nettsider.

På våre nye nettsider vil du som tidligere bli oppdatert på nyheter, resultater og begivenheter som skjer i og rundt klubben vår. Det som nok ved første øyekast skiller den nye løsningen fra den gamle er nok kanskje utseendet. Når det gjelder innhold både ønsker og håper vi nå å kunne presentere dette på en langt bedre og mer oversiktlig måte enn tidligere.

Øverst på hovedsiden vil det til en hver tid bli presentert de siste aktualiteter fra både senior, junior samt barne- og ungdomsfotballen. For utenom de fire øverste toppsakene som vises med bilde, vil de tre seneste nyhetssakene for hver avdeling være listet opp i kolonnen under. Merk også at det nå vil være muligheter for å legge inn kommentarer på alle våre artikler. Videre nedover på hovedsiden finnes også tabell for årets 3.divisjon, videoklipp og de siste oppdateringer fra klubbens facebookside.

I tillegg til nyhetene på hovedsiden har hvert enkelt lag fått opprettet sin egen nyhetsportal der intern informasjon som treningstider og kampdatoer vil bli publisert av trenere og ledere for sine respektive lag. Foreløpig vil nok derfor mange av disse sidene være relativt tomme for innhold, men dette kommer altså til å oppdateres kontinuerlig.

Vi håper dere liker våre nye nettsider, og tar gjerne imot tilbakemeldinger på innhold eller saker det ønskes mer av i tiden fremover. Nettsidene er levert av Urrang Media på Gjøvik.

MVH
Kolbu/KK