Vi forsterker A-lags troppen med tre nye signeringer.

Vi har nå over en periode hatt med Andreas Bøe Nilsen og Jostein Bekkelund på treninger hos oss. De siste to ukene har også Amund Glemmestad vært med oss. De har nå alle tre bestemt seg for å trekke på seg den sorte drakta og har signert for oss. Vi ønsker alle velkommen til oss og gleder oss til å se dere i aksjon når den tid kommer.

Dette sier trenertemet om guttene.
 
Jostein.
Jostein er en 95 modell som vi kjenner godt fra vårt samarbeidet med Kapp. Fra Kapp gikk ferden videre til Raufoss G19 før han gikk tilbake til Kapp. Har hatt pause en stund fra fotballen, men det er det samme som å sykle🙂En meget sterk spiller med god spilleforståelse er vel stikkordet. Ser allerede etter noen treninger at han har nærmer seg trening for trening i forhold til hva vi vet han står for.
 
Andreas.
Andreas er en 98 modell og er keeper. Alle som har sett Andreas i mål om det er håndball eller fotball vet at ferdighetene er der. Det er ikke mange som har det toppnivået som Andreas, og kan enkelte treninger stenge målet helt! Veldig bra at han er tilbake hos oss og det betyr også mye der kvaliteten totalt med flere keeepere på trening. Ekstra moro med at lillebror Eirik som er G15. Keeper også er med på treningen i blant🙂
 
Amund.
Amund er en 2001 Modell som har fått skolen i Raufoss systemet. Har erfaring fra Junior interkrets og 3.div på Raufoss før han dessverre ble ryggskadet. Etter over ett år er han må tilbake og er uten tvil en spillerrype vi trenger. Klok og treningsvillig spiller med gode basis ferdigheter. Vi har gode erfaringer med unge spillere som vil noe med fotballen og Amund har allerede bevist at Kolbu vil få mye glede av denne overgangen.
 
VELKOMMEN.